Koop van der Wal Tractor Specialist

Taal:

Service

Werkplaats2

Uw tractor is in goede handen in onze werkplaats. Wij hebben een team van goed opgeleide monteurs. Zij hebben kennis van de meest vooraanstaande merken. Zij staan voor u klaar en dragen zorg voor het in conditie houden van uw tractor.

 

Onderhoud

Uw tractor is onmisbaar voor het werk, vooral in oogstperiodes. Daarom verzorgen wij periodiek onderhoud om stilstand te voorkomen. Wanneer er een beurt nodig is, controleren en testen wij de tractor uitvoerig om te kijken wat er gedaan moet worden. Zo krijgt u service op maat.

Service op locatie

Niet mogelijk om naar ons toe te komen? Dan komen wij naar u. Wij beschikken over twee servicebussen waardoor er service op locatie kan worden gegeven.

Haal- en brengservice

Naast de bussen voor service op locatie beschikken wij ook over een trekker met oplegger. Hierdoor kunnen wij uw tractor ook ophalen en brengen, mocht het op locatie niet mogelijk zijn.

24/7 storingsdienst

Wanneer de tractor dienst weigert, kunt u ons bellen op 06-52070063. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor klanten die in rijbare afstand in Nederland. Mocht de tractor niet kunnen worden gerepareerd op locatie dan zorgen wij voor een vervangende tractor en wordt uw tractor door ons opgehaald voor reparatie. Zo dragen wij zorg voor zo min mogelijk tijdverlies.

Verkoopklaar maken

Als er tractoren worden ingekocht komen ze eerst in de werkplaats voordat ze de showroom ingaan. Ons team zorgt ervoor dat de tractor wordt klaargemaakt zodat het voldoet aan de hoge standaard van Koop van der Wal.

Extra services

Spuiterij en oppoetsen

Koop van der Wal beschikt over een eigen spuitcabine. Wij mengen alle kleuren zelf, waardoor wij aan elke vraag kunnen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld de net aangekochte tractor in de bedrijfskleuren? Of wilt u de velgen toch liever een andere kleur? Geen probleem bij Koop van der Wal.

Uitleesapparaat

Wij kunnen zeer snel en efficiënt storingen uitlezen door middel van het uitleesapparaat. Bijna elk vooraanstaand merk die wij voeren kan worden aangesloten.

Kunststoflassen

Bij een gescheurde tank of plaatwerk, hoeft u geen nieuwe aan te schaffen. Wij kunnen uw tank kunststoflassen. Een goedkoper alternatief en net zo goed.